Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lur

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lur

Lur är en charmig plats med en hemtrevlig atmosfär som ligger i hjärtat av Sverige. I denna idylliska ort kan livet ibland kännas lite lugnare och maten spelar en stor roll i vardagen. Det är viktigt för invånarna att kunna njuta av goda måltider utan att behöva lägga för mycket tid på matplanering och inköp. Därför är det en stor fördel att det finns matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till dörren i Lur. Matkassarna.se är webbplatsen som hjälper Lurs invånare att hitta rätt matkasse som passar just deras behov. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de olika leverantörerna, jämföra betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du enkelt se pris per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig det handlar om vegetariska lådor, familjekassar eller kanske snabblagade alternativ för de hektiska dagarna.

Upptäck matkassar i Lur

Innan du väljer vilken matkasse som ska levereras till din dörr i Lur, finns det några saker du bör fundera på. Det är bra att börja med att tänka på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar ni önskar få hem under en vecka. Din budget är också viktig att ha i åtanke samt att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera på hur många olika recept du vill ha i din matkasse, det kan skapa variation och inspiration i matlagningen.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan
  • Håll koll på er budget
  • Se över leverantörens betyg och kundomdömen, till exempel på Trustpilot
  • Se till att variationen och antalet recept passar era önskemål

Hos matkassarna.se vill vi att det ska vara enkelt och smidigt för dig att jämföra och välja den matkasse som passar bäst för dig och din familj. Vi strävar efter att ge dig all nödvändig information för ett informerat val. Kika på listan ovanför för att hitta en matkasseleverantör som levererar till just Lur, och börja njut av goda och enkla middagslösningar idag.