Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lur

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lur

Lur är en charmig plats med en hemtrevlig atmosfär som ligger i hjärtat av Sverige. I denna idylliska ort kan livet ibland kännas lite lugnare och maten spelar en stor roll i vardagen. Det är viktigt för invånarna att kunna njuta av goda måltider utan att behöva lägga för mycket tid på matplanering och inköp. Därför är det en stor fördel att det finns matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till dörren i Lur. Matkassarna.se är webbplatsen som hjälper Lurs invånare att hitta rätt matkasse som passar just deras behov. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de olika leverantörerna, jämföra betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du enkelt se pris per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig det handlar om vegetariska lådor, familjekassar eller kanske snabblagade alternativ för de hektiska dagarna.

Upptäck matkassar i Lur

Innan du väljer vilken matkasse som ska levereras till din dörr i Lur, finns det några saker du bör fundera på. Det är bra att börja med att tänka på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar ni önskar få hem under en vecka. Din budget är också viktig att ha i åtanke samt att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera på hur många olika recept du vill ha i din matkasse, det kan skapa variation och inspiration i matlagningen.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan
  • Håll koll på er budget
  • Se över leverantörens betyg och kundomdömen, till exempel på Trustpilot
  • Se till att variationen och antalet recept passar era önskemål

Hos matkassarna.se vill vi att det ska vara enkelt och smidigt för dig att jämföra och välja den matkasse som passar bäst för dig och din familj. Vi strävar efter att ge dig all nödvändig information för ett informerat val. Kika på listan ovanför för att hitta en matkasseleverantör som levererar till just Lur, och börja njut av goda och enkla middagslösningar idag.