Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lycke

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lycke

Lycke är en idyllisk plats i Sverige, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Om du bor i Lycke och vill njuta av god och nyttig mat utan att lägga tid på att planera och handla, då kan hemleverans av matkassar vara en perfekt lösning för dig. Vår hemsida, matkassarna.se, hjälper dig att enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar rakt till din dörr i Lycke. På så sätt kan du spara tid och samtidigt upptäcka nya spännande recept.

Upptäck matkassar i Lycke

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val så enkelt som möjligt. Genom vår tjänst får du en överblick över de leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Lycke. Du kan snabbt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske till och med ekologiska val, har vi något för alla.

Tips innan du beställer

Här är några saker att tänka på innan du bestämmer dig för en matkasse:

  • Hur många personer matkassen ska räcka till
  • Antalet middagar du vill ha ingredienser för varje vecka
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens betyg på Trustpilot
  • Antal och variation av recept som ingår

Genom att fundera på dessa punkter kan du göra ett väl informerat val som passar just din eller din familjs behov. Så varför inte utforska vårt utbud och hitta den matkasse som kommer att förenkla din vardag samtidigt som den berikar ditt köksbord med spännande smaker? Besök oss på matkassarna.se och ta ett steg närmare lättare och roligare matlagning!