Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lycke

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lycke

Lycke är en idyllisk plats i Sverige, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Om du bor i Lycke och vill njuta av god och nyttig mat utan att lägga tid på att planera och handla, då kan hemleverans av matkassar vara en perfekt lösning för dig. Vår hemsida, matkassarna.se, hjälper dig att enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar rakt till din dörr i Lycke. På så sätt kan du spara tid och samtidigt upptäcka nya spännande recept.

Upptäck matkassar i Lycke

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val så enkelt som möjligt. Genom vår tjänst får du en överblick över de leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Lycke. Du kan snabbt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske till och med ekologiska val, har vi något för alla.

Tips innan du beställer

Här är några saker att tänka på innan du bestämmer dig för en matkasse:

  • Hur många personer matkassen ska räcka till
  • Antalet middagar du vill ha ingredienser för varje vecka
  • Er budget för matinköp
  • Leverantörens betyg på Trustpilot
  • Antal och variation av recept som ingår

Genom att fundera på dessa punkter kan du göra ett väl informerat val som passar just din eller din familjs behov. Så varför inte utforska vårt utbud och hitta den matkasse som kommer att förenkla din vardag samtidigt som den berikar ditt köksbord med spännande smaker? Besök oss på matkassarna.se och ta ett steg närmare lättare och roligare matlagning!