Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lycksele

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lycksele

Lycksele, känd som ”Staden i Lappland”, erbjuder en charmig småstadsatmosfär med en rik natur på nära håll, bland annat genom dess närhet till Vindelfjällens naturreservat. För invånarna i Lycksele är det viktigt med god och näringsrik mat, och med den moderna livsstilen kan det ibland vara svårt att få tiden att räcka till. För att underlätta har vi på matkassarna.se samlat olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till dörren i Lycksele. Hos oss kan du enkelt jämföra de olika tjänsterna för att hitta en matkasse som passar just dina behov och livsstil.

hitta en matkasse som passar dig

På matkassarna.se är vi glada att kunna hjälpa dig som bor i Lycksele att enkelt hitta en matkasse med hemleverans. Oavsett om du söker efter enkelhet i vardagen eller vill upptäcka nya spännande recept, så finns det alternativ för dig. Du kan bläddra i listan ovan för att snabbt få en överblick över flera viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

När du ska välja en matkasse är det några saker som är bra att tänka på för att passa just din situation. Fundera över hur antalet personer i hushållet påverkar storleken på matkassen du behöver. Bestäm dig för hur många middagar i veckan du önskar ingå i din matkasse. Det är också viktigt att ha en budget i åtanke som passar din ekonomi. Innan du beställer kan det vara värdefullt att titta på leverantörens betyg på Trustpilot, vilket ger en indikation på företagets kundnöjdhet. Slutligen, överväg antalet recept och typen av mat du önskar för att säkerställa variation och inspiration i din matlagning.