Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lyrestad

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lyrestad

Lyrestad är en charmig liten ort belägen vid Göta kanal i Mariestads kommun i Västra Götalands län. Här lever invånarna ett lugnt liv i närheten av det vackra vattenlandskapet, och från Lyrestad är det enkelt att nå både stora som små städer. För den som bor i Lyrestad och vill förenkla vardagen är en matkasse med hemleverans ett perfekt alternativ. Att få maten levererad rakt till dörren sparar tid och kraft som kan läggas på andra saker, som att njuta av naturen eller tillbringa tid med familjen.

Matkassar i Lyrestad

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta rätt matkasse just för dig i Lyrestad. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till området. Överst på sidan hittar du en lista där du snabbt kan få en översikt över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och upptäcka om det finns någon aktuell rabattkod som du kan använda. Oavsett om du är intresserad av vegetariska, ekologiska eller traditionella matkassar, kan du via oss hitta en leverantör som passar dina behov.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer du ska laga mat för. Det avgör storleken på din matkasse.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha mat till. Det finns oftast alternativ från 3 dagar till hela veckan.
  • Sätt en budget för din matkasse så att du vet vad du kan spendera.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Se över antalet recept och maträtter som erbjuds i matkassen för att säkerställa variation och att rätterna passar dina smakpreferenser.

Att välja rätt matkasse kan vara en spännande resa som inte bara underlättar din vardag utan också kan förbättra din matlagning och din kosthållning. Ta dig tiden att utforska dina alternativ, och använd matkassarna.se som ditt verktyg för att hitta den bästa matkassen för ditt hem i Lyrestad.