Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lysekil

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lysekil

Lysekil, en charmig småstad på den svenska västkusten, lockar med sin vackra skärgård och härliga badplatser. Staden är känd för sin unika natur, där havet möter klippor och där lugnet från skärgården ger en paus från vardagens stress. Att leva i Lysekil innebär för många att njuta av livet vid havet, och för att göra vardagen ännu enklare för stadsborna finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar direkt till dörren. För dig som bor här och söker ett bekvämt sätt att handla mat finns nu flera alternativ som gör din matlagning både roligare och enklare.

Hitta din matkasse i Lysekil

Välkommen till matkassarna.se, sajten där du smidigt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Lysekil. Hos oss hittar du en enkel överblick över alternativ som passar just dig. Oavsett om du är ute efter en kasse med färdiga måltider eller vill ha alla ingredienser och recept för att laga maten själv kan du enkelt hitta det här. På vår sajt kan du se leverantörers betyg, utbud, priser, leveransområden, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det några saker du bör tänka på för att det ska passa just din situation. Här kommer några tips:

  • Overväg hur många personer i ditt hushåll som ska äta från matkassen.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för vad matkassen får kosta.
  • Ta en titt på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla upp hur många recept du får per vecka och variera efter tycke och smak.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta matkassen som passar bäst för just dig och ditt hushåll. Lysekil väntar på att din matlagning ska bli både enklare och mer inspirerad!