Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lysekil

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lysekil

Lysekil, en charmig småstad på den svenska västkusten, lockar med sin vackra skärgård och härliga badplatser. Staden är känd för sin unika natur, där havet möter klippor och där lugnet från skärgården ger en paus från vardagens stress. Att leva i Lysekil innebär för många att njuta av livet vid havet, och för att göra vardagen ännu enklare för stadsborna finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar direkt till dörren. För dig som bor här och söker ett bekvämt sätt att handla mat finns nu flera alternativ som gör din matlagning både roligare och enklare.

Hitta din matkasse i Lysekil

Välkommen till matkassarna.se, sajten där du smidigt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Lysekil. Hos oss hittar du en enkel överblick över alternativ som passar just dig. Oavsett om du är ute efter en kasse med färdiga måltider eller vill ha alla ingredienser och recept för att laga maten själv kan du enkelt hitta det här. På vår sajt kan du se leverantörers betyg, utbud, priser, leveransområden, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det några saker du bör tänka på för att det ska passa just din situation. Här kommer några tips:

  • Overväg hur många personer i ditt hushåll som ska äta från matkassen.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för vad matkassen får kosta.
  • Ta en titt på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla upp hur många recept du får per vecka och variera efter tycke och smak.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du hitta matkassen som passar bäst för just dig och ditt hushåll. Lysekil väntar på att din matlagning ska bli både enklare och mer inspirerad!