Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Malå

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Malå

Malå är en liten, vacker ort i Västerbottens län, känt för sin storslagna natur och lugna atmosfär. Beläget i södra Lappland lockar det med närhet till sjöar och skogar, vilket gör det till en perfekt plats för den som uppskattar friluftsliv. I detta natursköna samhälle erbjuds nu möjligheten att enkelt få maten direkt hem till dörren genom bekväma och flexibla matkassar. För invånarna i Malå är detta ett ypperligt sätt att förenkla vardagen och samtidigt njuta av god och varierad mat.

Upptäck matkassar i Malå

Här på matkassarna.se förstår vi att det är viktigt att hitta rätt matkasse som passar just din livsstil och dina behov. Därför har vi samlat och jämfört olika leverantörer som levererar matkassar direkt hem till dig i Malå. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vi hjälper dig att hitta en service som passar för just dig och din familj!

Tips innan du beställer din matkasse

  • Ta hänsyn till antalet personer i hushållet. Se till att matkassen du väljer matchar storleken på din familj eller hushåll.
  • Planera för veckans middagar. Bestäm hur många dagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Avgör din budget. Jämför priserna och hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Undersök företagets kundomdömen. Kolla in betygen på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets rykte och servicekvalitet.
  • Se över antal och variation av recept. Kontrollera att matkassen innehåller tillräckligt många recept och den variation du söker.

Att välja rätt matkasse kan vara enklare än du tror. Med några enkla steg kan du snabbt komma underfund med vilket alternativ som är bäst för dig. Kom ihåg, vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att navigera i valet så att du kan njuta av goda och näringsrika middagar utan krångel. Lycka till med din sökning och njut av enkligheten med din nya matkasse i vackra Malå!