Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Malmö-Sturup

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Malmö-Sturup

Malmö-Sturup är känt för sin internationella flygplats och det livliga näringsliv som finns i regionen. Sturup betjänar inte bara som en port till omvärlden utan är också en del av en dynamisk matkultur i Malmöregionen. För de som bor i området och vill förenkla vardagen finns det nu flera tjänster som erbjuder hemleverans av matkassar. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Sverige och hjälper dig att hitta en leverantör som passar just dina behov om du bor i Malmö-Sturup.

Finn en matkasse i Malmö-Sturup

På vår hemsida kan du enkelt hitta och jämföra leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Malmö-Sturup. Du får en överblick av betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Denna service gör det lätt för dig att välja matkasse enligt din egen smak och behov, utan att du behöver lämna hemmet.

Några saker att tänka på innan du beställer

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa, tänk på följande punkter:

  • Storleken på hushållet – Hur många personer är ni som ska äta?
  • Antalet middagar – Hur många middagar i veckan vill ni ha i matkassen?
  • Budget – Vilken budget har ni för matinköp?
  • Kundomdömen – Se vad andra kunder säger och se företagets betyg på Trustpilot.
  • Variation – Är ni ute efter nya maträtter varje vecka, och hur många olika recept önskas?

För att göra ett välgrundat val av matkasse, använd vår sajt för att jämföra leverantörer i Malmö-Sturup och hitta en som matchar era behov och livsstil. Det har aldrig varit enklare att få god och näringsrik mat direkt till din dörr!