Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Malmö-Sturup

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Malmö-Sturup

Malmö-Sturup är känt för sin internationella flygplats och det livliga näringsliv som finns i regionen. Sturup betjänar inte bara som en port till omvärlden utan är också en del av en dynamisk matkultur i Malmöregionen. För de som bor i området och vill förenkla vardagen finns det nu flera tjänster som erbjuder hemleverans av matkassar. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Sverige och hjälper dig att hitta en leverantör som passar just dina behov om du bor i Malmö-Sturup.

Finn en matkasse i Malmö-Sturup

På vår hemsida kan du enkelt hitta och jämföra leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Malmö-Sturup. Du får en överblick av betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Denna service gör det lätt för dig att välja matkasse enligt din egen smak och behov, utan att du behöver lämna hemmet.

Några saker att tänka på innan du beställer

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du ska beställa, tänk på följande punkter:

  • Storleken på hushållet – Hur många personer är ni som ska äta?
  • Antalet middagar – Hur många middagar i veckan vill ni ha i matkassen?
  • Budget – Vilken budget har ni för matinköp?
  • Kundomdömen – Se vad andra kunder säger och se företagets betyg på Trustpilot.
  • Variation – Är ni ute efter nya maträtter varje vecka, och hur många olika recept önskas?

För att göra ett välgrundat val av matkasse, använd vår sajt för att jämföra leverantörer i Malmö-Sturup och hitta en som matchar era behov och livsstil. Det har aldrig varit enklare att få god och näringsrik mat direkt till din dörr!