Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Malmö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Malmö

Malmö är en stad med både tradition och innovation, känd för sin mångfald och kreativitet. Som Sveriges tredje största stad och porten till Skandinavien, bjuder den på en blandning av gammalt och nytt, där historiska byggnader och modern arkitektur möts. Företag, studenter och familjer från världens alla hörn samlas här och skapar en levande stad med ett rikt kulturliv och en spännande matscen. I Malmö kan du lätt hitta en matkasse med hemleverans som passar just din smak och livsstil, oavsett om du söker ekologiska alternativ, vill ha snabblagad vardagsmat eller längtar efter nya, spännande recept att prova.

Välkommen till matkassarna.se

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt hem i Malmö. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer och det de erbjuder. Du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, kostnaden per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som är tillgängliga. Allt detta för att göra det enklare för dig att välja.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar i veckan ni vill att kassen ska innehålla.
  • Er budget: Ha en tydlig budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Företagets omdöme: Kolla gärna upp leverantörens omdöme på Trustpilot för att se tidigare kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Överväg hur många olika recept du vill ha i din kasse för att variera måltiderna.

Med dessa tips hoppas vi att du känner dig redo att välja den matkasse som passar just dina behov och din vardag. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot lättare och roligare matlagning!