Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Malmö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Malmö

Malmö är en stad med både tradition och innovation, känd för sin mångfald och kreativitet. Som Sveriges tredje största stad och porten till Skandinavien, bjuder den på en blandning av gammalt och nytt, där historiska byggnader och modern arkitektur möts. Företag, studenter och familjer från världens alla hörn samlas här och skapar en levande stad med ett rikt kulturliv och en spännande matscen. I Malmö kan du lätt hitta en matkasse med hemleverans som passar just din smak och livsstil, oavsett om du söker ekologiska alternativ, vill ha snabblagad vardagsmat eller längtar efter nya, spännande recept att prova.

Välkommen till matkassarna.se

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt hem i Malmö. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer och det de erbjuder. Du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, kostnaden per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som är tillgängliga. Allt detta för att göra det enklare för dig att välja.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar i veckan ni vill att kassen ska innehålla.
  • Er budget: Ha en tydlig budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Företagets omdöme: Kolla gärna upp leverantörens omdöme på Trustpilot för att se tidigare kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Överväg hur många olika recept du vill ha i din kasse för att variera måltiderna.

Med dessa tips hoppas vi att du känner dig redo att välja den matkasse som passar just dina behov och din vardag. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot lättare och roligare matlagning!