Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Malmö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Malmö

Malmö är en stad med både tradition och innovation, känd för sin mångfald och kreativitet. Som Sveriges tredje största stad och porten till Skandinavien, bjuder den på en blandning av gammalt och nytt, där historiska byggnader och modern arkitektur möts. Företag, studenter och familjer från världens alla hörn samlas här och skapar en levande stad med ett rikt kulturliv och en spännande matscen. I Malmö kan du lätt hitta en matkasse med hemleverans som passar just din smak och livsstil, oavsett om du söker ekologiska alternativ, vill ha snabblagad vardagsmat eller längtar efter nya, spännande recept att prova.

Välkommen till matkassarna.se

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt hem i Malmö. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika leverantörer och det de erbjuder. Du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, kostnaden per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som är tillgängliga. Allt detta för att göra det enklare för dig att välja.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar i veckan ni vill att kassen ska innehålla.
  • Er budget: Ha en tydlig budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Företagets omdöme: Kolla gärna upp leverantörens omdöme på Trustpilot för att se tidigare kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Överväg hur många olika recept du vill ha i din kasse för att variera måltiderna.

Med dessa tips hoppas vi att du känner dig redo att välja den matkasse som passar just dina behov och din vardag. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot lättare och roligare matlagning!