Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Målsryd

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Målsryd

Målsryd är en charmig liten ort som erbjuder sina invånare en lugn och trygg miljö. Omringad av vacker natur och med en känsla av gemenskap, är Målsryd den perfekta platsen för dem som uppskattar en stillsammare livsstil. Med närheten till större städer har Målsrydsbor tillgång till alla bekvämligheter samtidigt som de kan njuta av det lugna i en mindre ort. För de boende i Målsryd som vill förenkla sin vardag och samtidigt äta god och näringsrik mat finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans.

Upptäck matkasseleverans i Målsryd

Vi på matkassarna.se hjälper dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Här kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Målsryd. Ta en titt i listan ovanför för att få en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod. Dessutom ser du tydligt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabblagade middagar.

Fundera på detta innan du beställer matkasse

  • Antalet personer i hushållet: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från matkassen? Bestäm antalet middagar du behöver.
  • Budget: Finns det en specifik summa du önskar att hålla dig inom varje vecka eller månad?
  • Företagets betyg: Kolla upp leverantörens betyg på t.ex. Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal och variation av recept: Önskar du mycket variation eller föredrar du enklare maträtter? Säkerställ att recepten passar din smak.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Det sparar tid, bidrar till en mer varierad kost och kan även vara ett roligt sätt att upptäcka nya recept. Besök oss på matkassarna.se och hitta en matkasse som ger dig just den bekvämlighet och glädje i köket som du söker!