Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Malung-Sälen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Malung-Sälen

Malung-Sälen är känt för sina vackra landskap och som en destination för såväl vintersport som friluftsliv under sommartid. Området erbjuder en perfekt kuliss för att njuta av god mat hemma, efter längdskidåkningen eller fjällvandringen. Att hitta en matkasse med hemleverans i Malung-Sälen kan göra det vardagliga lite enklare och lägga till en krydda av bekvämlighet i din vardag. På vår webbplats matkassarna.se har vi samlat information om olika leverantörer av matkassar som levererar just till Malung-Sälen. Här kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder för att hitta en matkasse som passar just dina behov.

få en överblick av matkassealternativ

Vi på matkassarna.se förstår att vardagen kan vara fullspäckad av aktiviteter, speciellt i ett område så aktivt som Malung-Sälen. Därför har vi tagit fram ett verktyg där du som besökare kan få en snabb överblick av vilka matkasseleverantörer som levererar till din adress. I listan ovan kan du se företagens betyg på Trustpilot, utforska de olika typerna av matkassar de erbjuder, och hitta den matkasse som bäst matchar din livsstil och smak.

tänk på detta innan du beställer

  • Antal personer: Se till att matkassen du väljer matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Budget: Jämför priser mellan matkassarna för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Kolla vad andra kunder säger på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets rykte.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder så många recept som du är intresserad av att prova.

När du har gjort din bedömning och är klar att beställa din matkasse, kan du lita på att matkassarna.se hjälper dig att göra ett informerat beslut. Välj din perfekta matkasse, få den levererad direkt till dörren och njut av tiden du sparar, samt de nya spännande recepten i ditt kök.