Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Malung-Sälen

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Malung-Sälen

Malung-Sälen är känt för sina vackra landskap och som en destination för såväl vintersport som friluftsliv under sommartid. Området erbjuder en perfekt kuliss för att njuta av god mat hemma, efter längdskidåkningen eller fjällvandringen. Att hitta en matkasse med hemleverans i Malung-Sälen kan göra det vardagliga lite enklare och lägga till en krydda av bekvämlighet i din vardag. På vår webbplats matkassarna.se har vi samlat information om olika leverantörer av matkassar som levererar just till Malung-Sälen. Här kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder för att hitta en matkasse som passar just dina behov.

få en överblick av matkassealternativ

Vi på matkassarna.se förstår att vardagen kan vara fullspäckad av aktiviteter, speciellt i ett område så aktivt som Malung-Sälen. Därför har vi tagit fram ett verktyg där du som besökare kan få en snabb överblick av vilka matkasseleverantörer som levererar till din adress. I listan ovan kan du se företagens betyg på Trustpilot, utforska de olika typerna av matkassar de erbjuder, och hitta den matkasse som bäst matchar din livsstil och smak.

tänk på detta innan du beställer

  • Antal personer: Se till att matkassen du väljer matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Budget: Jämför priser mellan matkassarna för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Kolla vad andra kunder säger på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets rykte.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder så många recept som du är intresserad av att prova.

När du har gjort din bedömning och är klar att beställa din matkasse, kan du lita på att matkassarna.se hjälper dig att göra ett informerat beslut. Välj din perfekta matkasse, få den levererad direkt till dörren och njut av tiden du sparar, samt de nya spännande recepten i ditt kök.