Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Malung-Sälen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Malung-Sälen

Malung-Sälen är känt för sina vackra landskap och som en destination för såväl vintersport som friluftsliv under sommartid. Området erbjuder en perfekt kuliss för att njuta av god mat hemma, efter längdskidåkningen eller fjällvandringen. Att hitta en matkasse med hemleverans i Malung-Sälen kan göra det vardagliga lite enklare och lägga till en krydda av bekvämlighet i din vardag. På vår webbplats matkassarna.se har vi samlat information om olika leverantörer av matkassar som levererar just till Malung-Sälen. Här kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder för att hitta en matkasse som passar just dina behov.

få en överblick av matkassealternativ

Vi på matkassarna.se förstår att vardagen kan vara fullspäckad av aktiviteter, speciellt i ett område så aktivt som Malung-Sälen. Därför har vi tagit fram ett verktyg där du som besökare kan få en snabb överblick av vilka matkasseleverantörer som levererar till din adress. I listan ovan kan du se företagens betyg på Trustpilot, utforska de olika typerna av matkassar de erbjuder, och hitta den matkasse som bäst matchar din livsstil och smak.

tänk på detta innan du beställer

  • Antal personer: Se till att matkassen du väljer matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Budget: Jämför priser mellan matkassarna för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Kolla vad andra kunder säger på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets rykte.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder så många recept som du är intresserad av att prova.

När du har gjort din bedömning och är klar att beställa din matkasse, kan du lita på att matkassarna.se hjälper dig att göra ett informerat beslut. Välj din perfekta matkasse, få den levererad direkt till dörren och njut av tiden du sparar, samt de nya spännande recepten i ditt kök.