Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Månstad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Månstad

I det lugna samhället Månstad, som ligger vackert omgivandes av lummiga skogar och traditionella götalandska fält, har nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren blivit verklighet. Idyllen i Månstad, känd för sina småskaliga gårdsbutiker och närhet till natur, är en perfekt plats för de som önskar enkla och bekväma lösningar för matinköpen. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi boende i Månstad att lätt hitta en matkasse som passar just deras behov.

Finn din idealiska matkasse

För att göra valet enklare för dig har vi samlat en lista där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Månstad. Genom att titta på listan kan du snabbt få en bra överblick. Vi visar betyg från andra användare, utbudet av rätter, priser, leveransalternativ, pris per portion och även om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Dessutom listar vi vilken typ av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabba måltider för de mer stressade dagarna.

Viktiga saker att tänka på

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker att överväga. Hur många är ni i hushållet? Hur många middagar vill ni ha ingredienser för varje vecka? Det är också viktigt att ha en budget i åtanke och att kontrollera om leverantören har bra omdöme, till exempel betyg på Trustpilot. Antalet recept och mångfalden i kassen är också relevant, så ni får variation i er kost och nya matupplevelser. Sist men inte minst, tänk på att välja en matkasse som överensstämmer med era matpreferenser och livsstil.