Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Månstad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Månstad

I det lugna samhället Månstad, som ligger vackert omgivandes av lummiga skogar och traditionella götalandska fält, har nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren blivit verklighet. Idyllen i Månstad, känd för sina småskaliga gårdsbutiker och närhet till natur, är en perfekt plats för de som önskar enkla och bekväma lösningar för matinköpen. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi boende i Månstad att lätt hitta en matkasse som passar just deras behov.

Finn din idealiska matkasse

För att göra valet enklare för dig har vi samlat en lista där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Månstad. Genom att titta på listan kan du snabbt få en bra överblick. Vi visar betyg från andra användare, utbudet av rätter, priser, leveransalternativ, pris per portion och även om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Dessutom listar vi vilken typ av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabba måltider för de mer stressade dagarna.

Viktiga saker att tänka på

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker att överväga. Hur många är ni i hushållet? Hur många middagar vill ni ha ingredienser för varje vecka? Det är också viktigt att ha en budget i åtanke och att kontrollera om leverantören har bra omdöme, till exempel betyg på Trustpilot. Antalet recept och mångfalden i kassen är också relevant, så ni får variation i er kost och nya matupplevelser. Sist men inte minst, tänk på att välja en matkasse som överensstämmer med era matpreferenser och livsstil.