Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Marbäck

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Marbäck

Marbäck är en charmig liten ort som lyser upp med sin småländska idyll. Omringad av lummiga skogar och glittrande sjöar är det en plats där livets tempo går ner och gemenskapen står stark. För de som bor här erbjuds nu en bekväm service – matkasse med hemleverans. Marbäck, trots sin lugna atmosfär, är bara en beställning bort från att få vardagen förenklad med en matkasse som både sparar tid och ger inspiration till måltider.

Matkasse direkt hem till dig i Marbäck

Vid Matkassarna.se är vi dedikerade till att göra din matlagning enklare och mer njutbar. För dig som bor i Marbäck har vi samlat information om leverantörer som kan leverera matkassar raka vägen till din dörr. Hos oss kan du snabbt få en överblick över olika valmöjligheter. Vi listar viktig information såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du väljer den matkasse som passar dig och din familj bäst, finns det några saker att tänka på:

  • Hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Antalet middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Eran budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg, t.ex. på Trustpilot, för att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet.
  • Antal och variation av recept som matkassen tillhandahåller.

När ni har dessa punkter klara är det mycket enklare att välja en matkasse som passar just era behov och önskemål. Vi på Matkassarna.se hjälper dig gärna att hitta rätt i djungeln av matkassar så att du kan fortsätta att njuta av Marbäcks lugna och vackra omgivningar!