Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mårdaklev

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mårdaklev

Mårdaklev är en liten ort i Sverige som har en naturskön omgivning och en lugn atmosfär. Det här är ett ställe där traditioner och samhällskänsla spelar stor roll, och befolkningen uppskattar enkelheten och kvaliteten i sitt dagliga liv. Trots att Mårdaklev inte är en stor stad, så har invånarna möjlighet att ta del av moderna bekvämligheter såsom hemleverans av matkassar. Tack vare detta kan de som bor här njuta av både naturen och enkelheten i vardagen utan att kompromissa med god och näringsrik mat.

Matkasseleverans direkt till din dörr i Mårdaklev

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta den bästa matkassen som kan levereras direkt till ditt hem i Mårdaklev. Med oss blir det enkelt att jämföra olika leverantörer baserat på vad som är viktigt för dig. På vår sajt hittar du en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom visar vi pris per portion och vilka eventuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Vi listar även vilka typer av matkassar som erbjuds, från familjekassar till vegetariska alternativ, så att du kan hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du väljer din matkasse, tänk på följande punkter:

  • Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Välj hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Se över din budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Kolla upp leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Ta en titt på antalet och variationen av recept som ingår i kassen.
  • Genom att ta hänsyn till dessa aspekter kan du göra ett välgrundat val som passar dig och din familjs behov. Vare sig du är ute efter inspiration till vardagsmiddagarna, vill spara tid eller önskar att äta mer varierat och hälsosamt så är en matkasse en bra lösning. Och det bästa är att du inte ens behöver lämna Mårdaklev för att upptäcka nya smaker. Allt du behöver göra är att besöka matkassarna.se, hitta en matkasse som tilltalar dig och vänta på att den levereras hem till din dörr. Smaklig måltid!