Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Marieholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Marieholm

Marieholm, en charmig och pittoresk ort i Skåne län, erbjuder sina invånare en lugn och trivsam tillvaro. Här flödar älven Eman genom landskapet och bjuder på vackra vyer och möjligheter till friluftsaktiviteter. I detta behagliga samhälle kan du nu enkelt få hemleverans av matkassar som förenklar din vardag. Genom vår tjänst på matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer och hitta en matkasse som passar just dina behov, och det direkt till dörren i Marieholm. Vi hjälper dig att se viktiga aspekter som betyg, priser och utbud för att göra din matlagning både enklare och roligare.

hitta din matkasse i Marieholm

Vi på matkassarna.se är stolta över att kunna erbjuda en tjänst som hjälper dig som bor i Marieholm att enkelt hitta en matkasse som kan levereras direkt till ditt hem. På vår webbplats kan du få en överblick över olika faktorer som är viktiga när du väljer matkasseleverantör. Du kan se betyg, vilka sorters matkassar som finns att välja på, pris per portion, eventuella rabattkoder, leveransalternativ och mycket mer.

tips inför beställning av din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen så att portionerna matchar ert hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Se till att välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Trustpilot: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för att säkerställa kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Recept: Fundera på hur många nya recept du vill prova varje vecka. Olika matkassar erbjuder olika antal och variationer.

När du tittar på alternativen på vår webbplats kan du även använda filter för att smalna av ditt sök och hitta en matkasse som passar just för de dagar då du vill lägga lite extra kärlek på matlagningen. Och med hemleverans blir hela processen smidig och enkel. Besök oss idag och ta första steget mot enklare och godare middagar i Marieholm!