Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Marieholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Marieholm

Marieholm, en charmig och pittoresk ort i Skåne län, erbjuder sina invånare en lugn och trivsam tillvaro. Här flödar älven Eman genom landskapet och bjuder på vackra vyer och möjligheter till friluftsaktiviteter. I detta behagliga samhälle kan du nu enkelt få hemleverans av matkassar som förenklar din vardag. Genom vår tjänst på matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer och hitta en matkasse som passar just dina behov, och det direkt till dörren i Marieholm. Vi hjälper dig att se viktiga aspekter som betyg, priser och utbud för att göra din matlagning både enklare och roligare.

hitta din matkasse i Marieholm

Vi på matkassarna.se är stolta över att kunna erbjuda en tjänst som hjälper dig som bor i Marieholm att enkelt hitta en matkasse som kan levereras direkt till ditt hem. På vår webbplats kan du få en överblick över olika faktorer som är viktiga när du väljer matkasseleverantör. Du kan se betyg, vilka sorters matkassar som finns att välja på, pris per portion, eventuella rabattkoder, leveransalternativ och mycket mer.

tips inför beställning av din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen så att portionerna matchar ert hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Se till att välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Trustpilot: Kolla leverantörens betyg på Trustpilot för att säkerställa kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Recept: Fundera på hur många nya recept du vill prova varje vecka. Olika matkassar erbjuder olika antal och variationer.

När du tittar på alternativen på vår webbplats kan du även använda filter för att smalna av ditt sök och hitta en matkasse som passar just för de dagar då du vill lägga lite extra kärlek på matlagningen. Och med hemleverans blir hela processen smidig och enkel. Besök oss idag och ta första steget mot enklare och godare middagar i Marieholm!