Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mariestad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mariestad

Mariestad är en charmig småstad belägen vid Vänerns östra strand i Västra Götalands län. Känd för sin vackra arkitektur, sina historiska byggnader och lugnande vattenstränder, erbjuder Mariestad en idyllisk miljö för sina invånare. För dem som söker enkelheten i vardagen och vill lägga mer tid på att njuta av stadens skönhet än att planera och handla mat, erbjuder matkassar med hemleverans en perfekt lösning direkt till dörren. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som levererar matkassar i Mariestad, för att göra det enkelt för dig att välja en tjänst som passar dina behov.

Välj rätt matkasse i Mariestad

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar dig. Besök vår hemsida och få en överblick av leverantörer genom att titta på viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi visar också vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är klassiska, vegetariska, veganska eller specialkassar för olika behov.

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på:
Antalet personer i hushållet,
Hur många middagar per vecka som önskas,
Din budget,
Företagets betyg på Trustpilot,
och antalet olika recept som ingår i matkassen.
Dessa faktorer hjälper dig att avgöra vilken matkasse som passar bäst.