Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mark

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mark

Mark är en trevlig kommun i Västergötland som bjuder på en fantastisk kombination av vacker natur och ett aktivt näringsliv. Här finns det gott om plats för både promenader i det gröna och mysiga middagar med familj och vänner. För de som bor i Mark är det både praktiskt och tidsbesparande att få maten levererad direkt till dörren. Med den service som matkassarna.se erbjuder kan du enkelt välja en matkasse som passar just dig och din livsstil, och få den levererad hem till dig i Mark.

Tjänsten som förenklar din matvardag

Vi på matkassarna.se har som mål att göra din vardag både enklare och roligare. På vår hemsida hittar du olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans just i Mark. Vi listar allt du behöver veta för att kunna göra ett välgrundat val – från leverantörernas betyg och utbud till priser och leveransalternativ. Dessutom hittar du uppgifter om pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Vi visar också vilka typer av matkassar varje leverantör har, så att du kan välja den som passar bäst för just dig och din familj.

Att tänka på när du väljer matkasse

  • Hur många är ni i hushållet som ska äta?
  • Hur många middagar vill ni ha i matkassen varje vecka?
  • Vad är er budget för matinköp?
  • Kolla gärna leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Antal och typ av recept i matkassen kan bidra till variation och inspiration i köket.

Genom att tänka igenom dessa punkter före du beställer, kan du lättare välja en matkasse som passar just er familjs behov och smak. All denna information och mer därtill finner du samlad på vår användarvänliga hemsida. Låt oss på matkassarna.se hjälpa dig att upptäcka det smidiga och smakrika sättet att hantera din matshopping – välkommen att utforska vårt utbud och hitta din perfekta matkasse!