Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Mark

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Mark

Mark är en trevlig kommun i Västergötland som bjuder på en fantastisk kombination av vacker natur och ett aktivt näringsliv. Här finns det gott om plats för både promenader i det gröna och mysiga middagar med familj och vänner. För de som bor i Mark är det både praktiskt och tidsbesparande att få maten levererad direkt till dörren. Med den service som matkassarna.se erbjuder kan du enkelt välja en matkasse som passar just dig och din livsstil, och få den levererad hem till dig i Mark.

Tjänsten som förenklar din matvardag

Vi på matkassarna.se har som mål att göra din vardag både enklare och roligare. På vår hemsida hittar du olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans just i Mark. Vi listar allt du behöver veta för att kunna göra ett välgrundat val – från leverantörernas betyg och utbud till priser och leveransalternativ. Dessutom hittar du uppgifter om pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Vi visar också vilka typer av matkassar varje leverantör har, så att du kan välja den som passar bäst för just dig och din familj.

Att tänka på när du väljer matkasse

  • Hur många är ni i hushållet som ska äta?
  • Hur många middagar vill ni ha i matkassen varje vecka?
  • Vad är er budget för matinköp?
  • Kolla gärna leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Antal och typ av recept i matkassen kan bidra till variation och inspiration i köket.

Genom att tänka igenom dessa punkter före du beställer, kan du lättare välja en matkasse som passar just er familjs behov och smak. All denna information och mer därtill finner du samlad på vår användarvänliga hemsida. Låt oss på matkassarna.se hjälpa dig att upptäcka det smidiga och smakrika sättet att hantera din matshopping – välkommen att utforska vårt utbud och hitta din perfekta matkasse!