Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Markaryd

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Markaryd

Markaryd är en lugn och trivsam stad i hjärtat av Småland med vackra naturupplevelser och en stark lokal gemenskap. Staden erbjuder mysiga caféer, småbutiker och ligger nära sjöar och skogar vilket gör det till en perfekt plats för dig som gillar friluftsliv. För den som vill förenkla vardagen och samtidigt njuta av goda måltider finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans i Markaryd. Tjänsten är smidig, och du kan få välsmakande ingredienser levererade direkt till din dörr. Vår hemsida, matkassarna.se, hjälper dig att jämföra alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till just Markaryd.

Välj rätt matkasse för dig

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina önskemål. Oavsett om du bor ensam, med partner eller har en stor familj, kan du enkelt hitta en matkasse som matchar dina behov. Du kan se en tydlig överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både enklare och roligare.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka – Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten planerad och levererad.
  • Budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, så välj en som passar din ekonomi.
  • Betyg – Ta en titt på vad andra kunder har sagt om matkasseföretaget på Trustpilot.
  • Antal recept – Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får variation i din kost.

Kom ihåg att när du väljer matkasse, tar du inte bara ett steg mot en lättare vardag men också ett steg för miljön eftersom matkassar ofta minskar matsvinn genom välplanerade måltider och exakta ingrediensmängder.