Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Markaryd

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Markaryd

Markaryd är en lugn och trivsam stad i hjärtat av Småland med vackra naturupplevelser och en stark lokal gemenskap. Staden erbjuder mysiga caféer, småbutiker och ligger nära sjöar och skogar vilket gör det till en perfekt plats för dig som gillar friluftsliv. För den som vill förenkla vardagen och samtidigt njuta av goda måltider finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans i Markaryd. Tjänsten är smidig, och du kan få välsmakande ingredienser levererade direkt till din dörr. Vår hemsida, matkassarna.se, hjälper dig att jämföra alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till just Markaryd.

Välj rätt matkasse för dig

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina önskemål. Oavsett om du bor ensam, med partner eller har en stor familj, kan du enkelt hitta en matkasse som matchar dina behov. Du kan se en tydlig överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både enklare och roligare.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka – Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten planerad och levererad.
  • Budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, så välj en som passar din ekonomi.
  • Betyg – Ta en titt på vad andra kunder har sagt om matkasseföretaget på Trustpilot.
  • Antal recept – Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får variation i din kost.

Kom ihåg att när du väljer matkasse, tar du inte bara ett steg mot en lättare vardag men också ett steg för miljön eftersom matkassar ofta minskar matsvinn genom välplanerade måltider och exakta ingrediensmängder.