Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Märsta Arlanda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Märsta Arlanda

Märsta är en trivsam stad i Sigtuna kommun, nära Sveriges största flygplats, Arlanda. Här finns en härlig blandning av kultur och natur, och för den som är på jakt efter enkelhet i vardagen erbjuds matkassar med hemleverans. Matkassarna.se gör det enklare för dig som bor i Märsta Arlanda att få god, varierad och näringsrik mat direkt till din dörr. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden, så att du kan välja den matkasse som passar just din smak och livsstil.

Välja rätt matkasse i Märsta arlanda

På vår hemsida kan du snabbt få en översikt över de olika matkassealternativen som finns att tillgå i Märsta Arlanda. Vi har samlat viktig information om varje leverantör, inklusive betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som de erbjuder. Allt för att göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar dina behov.

När du ska beställa din matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet. Det påverkar storleken på kassen du borde välja. Sedan är det även viktigt att bestämma sig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. En annan faktor att beakta är er budget; olika matkassar har olika priser. För att få en uppfattning om företaget är det klokt att titta på deras betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera på antalet recept som du vill prova på. Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du lättare välja en matkasse som blir en perfekt match för dig.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många ni är i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar varje vecka ni behöver ingredienser till.
  • Se över budgeten och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Ta en titt på leverantörens betyg via oberoende plattformar som Trustpilot.
  • Överväg mångfalden och antalet recept som du vill utforska varje vecka.