Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Märsta Arlanda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Märsta Arlanda

Märsta är en trivsam stad i Sigtuna kommun, nära Sveriges största flygplats, Arlanda. Här finns en härlig blandning av kultur och natur, och för den som är på jakt efter enkelhet i vardagen erbjuds matkassar med hemleverans. Matkassarna.se gör det enklare för dig som bor i Märsta Arlanda att få god, varierad och näringsrik mat direkt till din dörr. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden, så att du kan välja den matkasse som passar just din smak och livsstil.

Välja rätt matkasse i Märsta arlanda

På vår hemsida kan du snabbt få en översikt över de olika matkassealternativen som finns att tillgå i Märsta Arlanda. Vi har samlat viktig information om varje leverantör, inklusive betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som de erbjuder. Allt för att göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar dina behov.

När du ska beställa din matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet. Det påverkar storleken på kassen du borde välja. Sedan är det även viktigt att bestämma sig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. En annan faktor att beakta är er budget; olika matkassar har olika priser. För att få en uppfattning om företaget är det klokt att titta på deras betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera på antalet recept som du vill prova på. Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du lättare välja en matkasse som blir en perfekt match för dig.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många ni är i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar varje vecka ni behöver ingredienser till.
  • Se över budgeten och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Ta en titt på leverantörens betyg via oberoende plattformar som Trustpilot.
  • Överväg mångfalden och antalet recept som du vill utforska varje vecka.