Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Märsta

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Märsta

Märsta är en mysig liten ort i Sigtuna kommun, strax norr om Stockholm. Med sin närhet till Arlanda flygplats och vackra gröna områden har Märsta blivit en uppskattad plats för både boende och besökare. Här finner man en blandning av stadsliv och natur med bekvämligheter som shopping, skolor och goda kommunikationsmöjligheter. För den som är intresserad av att förenkla sin vardag genom att få maten levererad direkt till dörren finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans i Märsta. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att hitta och jämföra olika leverantörer som erbjuder denna bekvämliga tjänst till Märstas invånare.

Bekväm matleverans direkt till din dörr

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig genom att ge en enkel och tydlig överblick över de matkasseleverantörer som levererar till Märsta. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Vi listar också nyttig information om pris per portion och eventuella rabattkoder som just nu är tillgängliga. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter något speciellt som vegetariskt, ekologiskt eller barnvänliga måltider.

Några tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet och välj matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha i din matkasse.
  • Sätt en budget för din matkasse och håll dig inom den när du väljer leverantör.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Se över antalet recept du vill testa och välj en matkasse som matchar ditt behov av variation.

Att prenumerera på en matkasse är inte bara ett enkelt sätt att få hemmets måltider planerade och levererade, utan det är även ett spännande sätt att upptäcka nya smaker och recept. Besök oss på matkassarna.se och ta ett steg mot ett enklare och godare vardagsliv i Märsta.