Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Marstrand

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Marstrand

Marstrand är en idyllisk ö belägen på den svenska västkusten, känt för sin hisnande natur och livliga seglingsscen. Ön andas historia med sin imponerande Carlstens fästning och under sommaren fylls de mysiga gatorna av besökare som njuter av sol, bad och det lokala köket. Men även för Marstrands invånare och besökare finns det nu moderna lösningar för vardagen som att få matkassar levererade direkt till dörren, vilket gör det enklare än någonsin att njuta av goda och varierande måltider.

Matkassar i Marstrand med hemleverans

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor på Marstrand att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden och ger dig en tydlig överblick så du kan göra ett informerat val. På vår hemsida kan du se betyg, utbud, priser och mycket mer. Dessutom informerar vi om vilka typer av matkassar som är tillgängliga, från traditionella till specialkost, och vi har alltid de senaste rabattkoderna till hands.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Anpassa beställningen efter antalet personer i hushållet.
  • Tänk på hur många middagar i veckan du vill ha tillagade från matkassen.
  • Se till att matkassens pris stämmer överens med din budget.
  • Undersök vad andra kunder tycker genom att kolla leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Fundera över antalet recept du vill ha i din matkasse och önskad variation.

Med dessa tips i åtanke kan du på matkassarna.se jämföra och hitta en matkasse som inte bara smakar bra utan också underlättar din vardag. Hitta en leverantör som passar dig och få din matkasse levererad ända fram till dörren. Njut av det goda Marstrand har att erbjuda, oavsett om du har seglat för dagen eller bara vill koppla av i ditt hem.