Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Marstrand

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Marstrand

Marstrand är en idyllisk ö belägen på den svenska västkusten, känt för sin hisnande natur och livliga seglingsscen. Ön andas historia med sin imponerande Carlstens fästning och under sommaren fylls de mysiga gatorna av besökare som njuter av sol, bad och det lokala köket. Men även för Marstrands invånare och besökare finns det nu moderna lösningar för vardagen som att få matkassar levererade direkt till dörren, vilket gör det enklare än någonsin att njuta av goda och varierande måltider.

Matkassar i Marstrand med hemleverans

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor på Marstrand att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden och ger dig en tydlig överblick så du kan göra ett informerat val. På vår hemsida kan du se betyg, utbud, priser och mycket mer. Dessutom informerar vi om vilka typer av matkassar som är tillgängliga, från traditionella till specialkost, och vi har alltid de senaste rabattkoderna till hands.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Anpassa beställningen efter antalet personer i hushållet.
  • Tänk på hur många middagar i veckan du vill ha tillagade från matkassen.
  • Se till att matkassens pris stämmer överens med din budget.
  • Undersök vad andra kunder tycker genom att kolla leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Fundera över antalet recept du vill ha i din matkasse och önskad variation.

Med dessa tips i åtanke kan du på matkassarna.se jämföra och hitta en matkasse som inte bara smakar bra utan också underlättar din vardag. Hitta en leverantör som passar dig och få din matkasse levererad ända fram till dörren. Njut av det goda Marstrand har att erbjuda, oavsett om du har seglat för dagen eller bara vill koppla av i ditt hem.