Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mjöbäck

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mjöbäck

Mjöbäck är en mysig liten ort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Omringad av vacker natur och en känsla av lugn och samhörighet, erbjuder Mjöbäck sina invånare en härlig småstadskänsla. Att handla lokalt och stödja näringslivet är viktigt för gemenskapen här. Men livet i Mjöbäck går ibland i ett och det kan vara svårt att hinna med allt. Därför kan en matkasse med hemleverans vara en riktigt bra lösning för dig som bor här. Det är både bekvämt och tidsbesparande, plus att du får möjlighet att variera dina måltider.

Välj matkasse i Mjöbäck

matkassarna.se gör vi det enkelt för dig som bor i Mjöbäck att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi listar och jämför flera olika leverantörer som levererar matkassar direkt hem till din dörr. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Dessutom får du information om pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilken typ av matkassar som erbjuds – oavsett om du letar efter vegetariska alternativ eller kanske en matkasse anpassad för barnfamiljer.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse finns det några saker att tänka på. Först, fundera över hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar i veckan som ni behöver. Nästa steg är att fastslå er budget – hur mycket ni vill och kan spendera. Det är också bra att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, titta på antalet recept du får i en matkasse och om de verkar spännande och varierade. Vår jämförelse på matkassarna.se ger dig möjligheten att väga dessa faktorer mot varandra och hitta den matkasse som passar just er.