Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mjöbäck

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mjöbäck

Mjöbäck är en mysig liten ort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Omringad av vacker natur och en känsla av lugn och samhörighet, erbjuder Mjöbäck sina invånare en härlig småstadskänsla. Att handla lokalt och stödja näringslivet är viktigt för gemenskapen här. Men livet i Mjöbäck går ibland i ett och det kan vara svårt att hinna med allt. Därför kan en matkasse med hemleverans vara en riktigt bra lösning för dig som bor här. Det är både bekvämt och tidsbesparande, plus att du får möjlighet att variera dina måltider.

Välj matkasse i Mjöbäck

matkassarna.se gör vi det enkelt för dig som bor i Mjöbäck att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi listar och jämför flera olika leverantörer som levererar matkassar direkt hem till din dörr. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Dessutom får du information om pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilken typ av matkassar som erbjuds – oavsett om du letar efter vegetariska alternativ eller kanske en matkasse anpassad för barnfamiljer.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse finns det några saker att tänka på. Först, fundera över hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar i veckan som ni behöver. Nästa steg är att fastslå er budget – hur mycket ni vill och kan spendera. Det är också bra att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, titta på antalet recept du får i en matkasse och om de verkar spännande och varierade. Vår jämförelse på matkassarna.se ger dig möjligheten att väga dessa faktorer mot varandra och hitta den matkasse som passar just er.