Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mjöhult

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mjöhult

Mjöhult är en charmig plats som kanske inte alla känner till, men de som bor där vet att det är en pärla med sin vackra natur och lugna atmosfär. Det kanske inte finns stora mataffärer runt varje hörn, men det betyder inte att det ska vara svårt att få tag på god och näringsrik mat. Om du bor i Mjöhult och vill förenkla din vardag med att få maten levererad direkt hem till dörren, då har du kommit rätt! På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Mjöhult. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att planera veckans måltider utan att behöva trängas i mataffären.

Upptäck din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Hos oss kan du snabbt och enkelt se vilka matkasseleverantörer som levererar till Mjöhult. Du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, och ta del av de senaste rabattkoderna. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns, vare sig du är ute efter vegetariskt, klassiskt eller kanske något för träningsintresserade.

Tips innan du beställer

  • Se över hur många personer du ska beställa mat för.
  • Fundera på hur många middagar per vecka du önskar ha matkasse till.
  • Bestäm vad din budget är – matkassar finns i olika prisklasser.
  • Undersök leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder säger.
  • Titt noggrant på antalet recept som ingår. Väljer du rätt mängd slipper du slänga mat.

Att tänka på: Matkassarna.se är här för att göra ditt val lättare. Använd vår tjänst för att jämföra alternativen och hitta den matkasse som bäst matchar din vardag och dina matpreferenser. Måltider ska vara en fröjd, inte en stress! Välkommen att hitta din ideala matkasse hos oss – god mat ska vara enkelt.