Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mjöhult

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mjöhult

Mjöhult är en charmig plats som kanske inte alla känner till, men de som bor där vet att det är en pärla med sin vackra natur och lugna atmosfär. Det kanske inte finns stora mataffärer runt varje hörn, men det betyder inte att det ska vara svårt att få tag på god och näringsrik mat. Om du bor i Mjöhult och vill förenkla din vardag med att få maten levererad direkt hem till dörren, då har du kommit rätt! På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Mjöhult. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att planera veckans måltider utan att behöva trängas i mataffären.

Upptäck din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Hos oss kan du snabbt och enkelt se vilka matkasseleverantörer som levererar till Mjöhult. Du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, och ta del av de senaste rabattkoderna. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns, vare sig du är ute efter vegetariskt, klassiskt eller kanske något för träningsintresserade.

Tips innan du beställer

  • Se över hur många personer du ska beställa mat för.
  • Fundera på hur många middagar per vecka du önskar ha matkasse till.
  • Bestäm vad din budget är – matkassar finns i olika prisklasser.
  • Undersök leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder säger.
  • Titt noggrant på antalet recept som ingår. Väljer du rätt mängd slipper du slänga mat.

Att tänka på: Matkassarna.se är här för att göra ditt val lättare. Använd vår tjänst för att jämföra alternativen och hitta den matkasse som bäst matchar din vardag och dina matpreferenser. Måltider ska vara en fröjd, inte en stress! Välkommen att hitta din ideala matkasse hos oss – god mat ska vara enkelt.