Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mjölby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mjölby

Mjölby är en charmig småstad belägen i hjärtat av Östergötland och känd för sin vänliga atmosfär samt närheten till både natur och kultur. Staden erbjuder en lugn vardag med alla nödvändigheter inom räckhåll. För de som bor i Mjölby och söker ett praktiskt och tidseffektivt sätt att planera sina måltider finns nu möjligheten att få hemlevererade matkassar. Det är ett smidigt sätt att variera sin kost, upptäcka nya recept och minska matavfallet, samtidigt som det spar tid för andra värdefulla aktiviteter.

Upptäck matkassar i Mjölby

matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras direkt till din dörr i Mjölby. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden för att du ska kunna göra ett informerat val. Oavsett om du är ute efter en matkasse för familjen, vegetariskt alternativ, eller kanske ekologiska val, kan du på vår sida få en överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer ni är som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser för.
  • Se över er budget och vad ni är villiga att spendera.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Reflektera över antalet recept och måltidernas variation som ni vill ha i er matkasse.