Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Moholm

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Moholm

Moholm är en liten och mysig lokalsamhällighet i norra delen av Töreboda kommun i Västra Götalands län. Med sina omgivande vacker natur och närhet till Göta Kanal erbjuder Moholm en fantastisk miljö för dess invånare. För de som bor i Moholm och vill förenkla vardagen, finns det nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. Det gör det både bekvämt och tidseffektivt att handla mat, och passar perfekt för det tempofyllda moderna livet. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till dörren i Moholm. Du kan enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar de erbjuder.

hitta din matkasse i Moholm

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att finna den matkasse som matchar just dina behov. Flera företag levererar nämligen till Moholm, och vi vill göra det enklare för dig att välja. Att ha en matkasse levererad är inte bara en tidsbesparare, det kan också vara ett sätt att upptäcka nya recept och maträtter som du kanske inte skulle ha provat annars. När du väljer bland leverantörerna på vår webbplats, tänk på några viktiga saker:

  • Antalet personer – överväg storleken på hushållet som matkassen ska föda.
  • Middagar per vecka – bestäm hur många måltider du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Er budget – titta på vad olika matkassar kostar och hitta en som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg – kontrollera vad andra kunder har sagt om leverantören. Detta kan vara en indikator på service och kvalitet.
  • Antal recept – vissa gillar variation medan andra föredrar färre nya recept att hålla sig till.

Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både rolig och inspirerande. Dessutom, ett smart val kan leda till bättre matvanor och en mer hållbar livsstil. Kolla in listan över matkasseleverantörer på vår webbplats och hitta din idealiska middagslösning redan idag!