Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Möja

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Möja

Möja är en naturskön ö belägen i Stockholms skärgård, känd för sina pittoreska byar, rika fiskehistoria och avslappnade tempo. Ön bjuder på storslagen natur och traditionella röda stugor som prickar landskapet. Med färjor som huvudsaklig kommunikation med fastlandet, kan det vara en utmaning att hitta bra matvaruhandel direkt på ön. Men oroar du dig för hur du ska kunna handla och planera middagar? Vi på matkassarna.se erbjuder en tjänst som hjälper dig att enkelt jämföra och hitta matkasseleverantörer som levererar rakt till dörren även på vackra Möja.

hitta din perfekta matkasse

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt, och därför strävar vi efter att erbjuda något för alla. Du kan på vår sida få en översikt över leverantörer, betyg, sortiment, priser och leveransvillkor. Utöver det får du information om pris per portion och om det finns några aktuella rabattkoder att utnyttja. Vi har även listat vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du söker efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den mer hälsomedvetna.

tips inför din beställning

När du står inför att välja och beställa en matkasse är det några saker att fundera på för att göra rätt val:

  • Antalet personer i hushållet och hur många måltider ni behöver.
  • Hur många middagar ni önskar ha ingående i kassen varje vecka.
  • Er budget och hur mycket ni är beredda att spendera på era måltider.
  • Företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter och nöjdhet.
  • Antalet recept som ingår och variationen av dessa.
  • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du mer lättvindigt bestämma vilken matkasse som blir bäst för just dig och ditt hushåll. Vi på matkassarna.se är här för att göra din vardag enklare och att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen med hemleverans till Möja. Lycka till!