Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Möja

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Möja

Möja är en naturskön ö belägen i Stockholms skärgård, känd för sina pittoreska byar, rika fiskehistoria och avslappnade tempo. Ön bjuder på storslagen natur och traditionella röda stugor som prickar landskapet. Med färjor som huvudsaklig kommunikation med fastlandet, kan det vara en utmaning att hitta bra matvaruhandel direkt på ön. Men oroar du dig för hur du ska kunna handla och planera middagar? Vi på matkassarna.se erbjuder en tjänst som hjälper dig att enkelt jämföra och hitta matkasseleverantörer som levererar rakt till dörren även på vackra Möja.

hitta din perfekta matkasse

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt, och därför strävar vi efter att erbjuda något för alla. Du kan på vår sida få en översikt över leverantörer, betyg, sortiment, priser och leveransvillkor. Utöver det får du information om pris per portion och om det finns några aktuella rabattkoder att utnyttja. Vi har även listat vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du söker efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den mer hälsomedvetna.

tips inför din beställning

När du står inför att välja och beställa en matkasse är det några saker att fundera på för att göra rätt val:

  • Antalet personer i hushållet och hur många måltider ni behöver.
  • Hur många middagar ni önskar ha ingående i kassen varje vecka.
  • Er budget och hur mycket ni är beredda att spendera på era måltider.
  • Företagets betyg, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter och nöjdhet.
  • Antalet recept som ingår och variationen av dessa.
  • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du mer lättvindigt bestämma vilken matkasse som blir bäst för just dig och ditt hushåll. Vi på matkassarna.se är här för att göra din vardag enklare och att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen med hemleverans till Möja. Lycka till!