Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mollösund

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mollösund

Mollösund är en charmig fiskeby på den västra delen av Orust, ett stenkast från det stora blå. Här minglar tradition och idyll med salta bad och pittoreska stugor. Det är en plats där det lokala livet går i en avslappnad takt, och där havets närhet präglar vardagen. För dig som bor här eller kanske har ett sommarboende i denna vackra pärla, finns det alternativ för att få hemleverans av matkassar som gör livet enklare och lägger till en smidig touch i din matlagning.

hitta din matkasse i Mollösund

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov och smak. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att hitta leverantörer som kan leverera matkassar direkt till din dörr i Mollösund.

Leverantörsöversikt

Här ovanför kan du ta en snabb överblick över leverantörer som levererar till just Mollösund. Hitta den som bäst uppfyller dina behov och passar din livsstil. Oavsett om du är ute efter ny inspiration till middagar eller bara vill förenkla din matplanering, så finns det ett alternativ som passar dig.

Tips innan du beställer

Det finns några saker du bör tänka på innan du väljer en matkasse. Först och främst, fundera på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka du önskar laga. Sedan är din budget viktig att ha i åtanke för att hitta en matkasse som passar just dina ekonomiska förutsättningar. Titta gärna på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt om tjänsten. Slutligen, överväg antalet recept du vill ha i din kasse – vill du ha variation eller några få utvalda favoriter varje vecka? Dessa aspekter kommer hjälpa dig att göra ett välgrundat val som kommer att förgylla dina måltider.