Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Mölltorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Mölltorp

Mölltorp är en liten, mysig ort i Västra Götalands län som kantas av vackra landskap och en rik historia. Här finner invånarna en lugn tillvaro i närheten av både skog och vatten. Att leva ett aktivt och hälsoinriktat liv är lätt att föreställa sig här, och för att göra det enklare för Mölltorpsborna att njuta av god och näringsrik mat, finns nu en mängd tjänster som erbjuder hemleverans av matkassar. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil. Med några få klick kan du upptäcka vilken service som erbjuder leverans direkt till din dörr i Mölltorp.

hitta din perfekta matkasse

Letar du efter en matkasse med hemleverans i Mölltorp? Då har du kommit till rätt ställe! På matkassarna.se kan du smidigt se vilka leverantörer som levererar till just din ort. Genom vår användarvänliga lista får du överblick över viktiga aspekter som:

 • Betyg: Se vad andra kunder tycker om leverantören.
 • Utbud: Upptäck alla de matkassar som finns tillgängliga för dig.
 • Priser: Jämför kostnader för att hitta det mest prisvärda alternativet.
 • Leverans: Kontrollera vilka dagar och tider som gäller för hemleverans i Mölltorp.
 • Pris per portion: Förstå exakt vad maten kommer att kosta per måltid.
 • Aktuell rabattkod: Ta del av de senaste erbjudandena och spara pengar.
 • Typ av matkassar: Välj mellan allt från vegetariskt till familjeanpassat.

För att göra det bästa valet av matkasse för just dina behov, bör du överväga följande punkter:

 • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Hur ofta ni önskar att få middagar levererade varje vecka.
 • Er budget, så att matkassen passar er ekonomi.
 • Leverantörens betyg på Trustpilot för att se kvaliteten på tjänsten.
 • Antalet recept som medföljer per matkasse, så att ni får den variation ni önskar.

Att välja rätt matkasse kan underlätta din vardag och ge mer tid till annat, samtidigt som du och din familj får njuta av hälsosamma och goda måltider. Börja utforska dina alternativ idag hos oss på matkassarna.se för att hitta din idealiska matkasselösning i Mölltorp.