Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mölndal

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mölndal

Mölndal är en stad som ligger nära Göteborg i Västra Götaland. Den är känd för sin vackra natur, inklusive vattenfall och parker, samt sin rika historia som visas i de gamla fabriksmiljöerna. Mölndal är en plats där stad möter landet, och invånarna kan njuta av både stadens bekvämligheter och närhet till naturen. Om du bor i Mölndal och är intresserad av att underlätta din vardag med god och näringsrik mat, är det nu enkelt att hitta en matkasse som kan levereras direkt till din dörr.

Matkasseleverantörer i Mölndal

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Mölndal. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer som levererar till just Mölndal. Här på vår sida kan du enkelt få en översikt över olika leverantörers betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Dessutom kan du se priset per portion och ta del av eventuella rabattkoder. Utifrån dina önskemål och behov kan du hitta allt från vegetariska matkassar till de som innehåller kött och fisk.

Här är några tips på vad du ska tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg: Läs vad andra kunder tycker på Trustpilot.
  • Recept: Fundera på hur många nya recept du vill prova på varje vecka.

Genom att fundera på dessa punkter kan du göra ett mer informerat val som passar just din livsstil och smak. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig hitta den matkasse som bäst uppfyller dina krav och gör din matlagning både enklare och roligare. Börja utforska dina alternativ redan idag och njut av goda, näringsrika måltider varje dag.