Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mölndal

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mölndal

Mölndal är en stad som ligger nära Göteborg i Västra Götaland. Den är känd för sin vackra natur, inklusive vattenfall och parker, samt sin rika historia som visas i de gamla fabriksmiljöerna. Mölndal är en plats där stad möter landet, och invånarna kan njuta av både stadens bekvämligheter och närhet till naturen. Om du bor i Mölndal och är intresserad av att underlätta din vardag med god och näringsrik mat, är det nu enkelt att hitta en matkasse som kan levereras direkt till din dörr.

Matkasseleverantörer i Mölndal

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Mölndal. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer som levererar till just Mölndal. Här på vår sida kan du enkelt få en översikt över olika leverantörers betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Dessutom kan du se priset per portion och ta del av eventuella rabattkoder. Utifrån dina önskemål och behov kan du hitta allt från vegetariska matkassar till de som innehåller kött och fisk.

Här är några tips på vad du ska tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg: Läs vad andra kunder tycker på Trustpilot.
  • Recept: Fundera på hur många nya recept du vill prova på varje vecka.

Genom att fundera på dessa punkter kan du göra ett mer informerat val som passar just din livsstil och smak. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig hitta den matkasse som bäst uppfyller dina krav och gör din matlagning både enklare och roligare. Börja utforska dina alternativ redan idag och njut av goda, näringsrika måltider varje dag.