Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Mönsterås

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Mönsterås

Mönsterås är en charmig liten stad belägen längs den vackra östkusten i Kalmar län. Känd för sina pittoreska landskap och rika historiska arv, erbjuder Mönsterås en lugn och naturskön miljö. Här finns småbåtshamnar, vandringsleder och närproducenter som bidrar till en känsla av gemenskap och hållbarhet. För de som är intresserade av att förenkla sin vardag och njuta av god mat utan att behöva lägga ner tid på inköpslistor och matlagningsplaner, finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans direkt till dörren i Mönsterås.

Matkasseleverantörer i Mönsterås

Välkommen till matkassarna.se – din guide till att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj. Om du bor i Mönsterås och funderar på att prova en matkasse, har du kommit rätt! Här kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i just ditt område. Bläddra i listan ovan på vår sida för att se betyg, utbud, priser, leveranstider och priser per portion. Missa inte heller att kolla in vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer

  • Kolla upp hur många personer matkassen ska räcka till. Du vill ju inte beställa för lite – eller för mycket!
  • Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse. Vill du ha mat för hela veckan, eller bara för några dagar?
  • Anpassa valet efter din budget. Det finns matkassar för olika prisklasser.
  • Sök efter leverantörens betyg på Trustpilot. Det kan ge en bra bild av företagets pålitlighet och service.
  • Titta på antal recept som ingår. Tycker du om att prova nya maträtter, eller föredrar du klassiska rätter?

Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både roligare och enklare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta leverantörer som matchar dina behov och gör din vardag lite godare. Ta en titt på vårt urval och hitta den matkasse som passar dig bäst!