Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Mönsterås

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Mönsterås

Mönsterås är en charmig liten stad belägen längs den vackra östkusten i Kalmar län. Känd för sina pittoreska landskap och rika historiska arv, erbjuder Mönsterås en lugn och naturskön miljö. Här finns småbåtshamnar, vandringsleder och närproducenter som bidrar till en känsla av gemenskap och hållbarhet. För de som är intresserade av att förenkla sin vardag och njuta av god mat utan att behöva lägga ner tid på inköpslistor och matlagningsplaner, finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans direkt till dörren i Mönsterås.

Matkasseleverantörer i Mönsterås

Välkommen till matkassarna.se – din guide till att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj. Om du bor i Mönsterås och funderar på att prova en matkasse, har du kommit rätt! Här kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i just ditt område. Bläddra i listan ovan på vår sida för att se betyg, utbud, priser, leveranstider och priser per portion. Missa inte heller att kolla in vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer

  • Kolla upp hur många personer matkassen ska räcka till. Du vill ju inte beställa för lite – eller för mycket!
  • Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse. Vill du ha mat för hela veckan, eller bara för några dagar?
  • Anpassa valet efter din budget. Det finns matkassar för olika prisklasser.
  • Sök efter leverantörens betyg på Trustpilot. Det kan ge en bra bild av företagets pålitlighet och service.
  • Titta på antal recept som ingår. Tycker du om att prova nya maträtter, eller föredrar du klassiska rätter?

Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både roligare och enklare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta leverantörer som matchar dina behov och gör din vardag lite godare. Ta en titt på vårt urval och hitta den matkasse som passar dig bäst!