Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mörkö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mörkö

Mörkö är en vacker ö belägen i den södra delen av Södertälje kommun, där lugnet från havet och den omgivande naturen bidrar till en trivsam stämning. Ön är känd för sitt rika djurliv, vackra vyer och den avslappnade atmosfären. Att leva eller tillbringa tid på Mörkö innebär ofta att man uppskattar lugnet och närheten till naturen. Men även här kan det moderna livets bekvämligheter uppskattas, som till exempel att få matvaror levererade direkt till dörren. För dig som bor på Mörkö och är intresserad av smidiga lösningar för din vardagsmat, finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans, direkt till din hemadress på ön. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer av matkassar i Sverige och specifikt de som levererar till Mörkö.

Upptäck matkasseleverantörer för Mörkö

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi listar en mängd olika leverantörer, och för varje en av dem kan du snabbt få en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips inför ditt val av matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här kommer några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni behöver ingredienser till.
  • Sätt en budget för era matkassar och jämför priser.
  • Kolla upp företagets kundbetyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Besluta hur mycket variation ni önskar – en del matkassar kommer med flera nya recept varje vecka!

Med den här guiden och vår praktiska jämförelsetjänst på matkassarna.se är vi övertygade om att du kommer att hitta en matkasse som passar perfekt för ditt hushåll på Mörkö. Börja utforska idag och ta ett steg närmare en smidigare vardag med härliga måltider!