Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Mörkö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Mörkö

Mörkö är en vacker ö belägen i den södra delen av Södertälje kommun, där lugnet från havet och den omgivande naturen bidrar till en trivsam stämning. Ön är känd för sitt rika djurliv, vackra vyer och den avslappnade atmosfären. Att leva eller tillbringa tid på Mörkö innebär ofta att man uppskattar lugnet och närheten till naturen. Men även här kan det moderna livets bekvämligheter uppskattas, som till exempel att få matvaror levererade direkt till dörren. För dig som bor på Mörkö och är intresserad av smidiga lösningar för din vardagsmat, finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans, direkt till din hemadress på ön. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer av matkassar i Sverige och specifikt de som levererar till Mörkö.

Upptäck matkasseleverantörer för Mörkö

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi listar en mängd olika leverantörer, och för varje en av dem kan du snabbt få en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips inför ditt val av matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här kommer några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni behöver ingredienser till.
  • Sätt en budget för era matkassar och jämför priser.
  • Kolla upp företagets kundbetyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Besluta hur mycket variation ni önskar – en del matkassar kommer med flera nya recept varje vecka!

Med den här guiden och vår praktiska jämförelsetjänst på matkassarna.se är vi övertygade om att du kommer att hitta en matkasse som passar perfekt för ditt hushåll på Mörkö. Börja utforska idag och ta ett steg närmare en smidigare vardag med härliga måltider!